torstai 5. marraskuuta 2009

Katainen kirjoitti lööperiä


Jyrki Katainen kirjoitti tiistaina 3.11. Turun Sanomien yliössä mielipiteitä suomalaisesta hyvinvointiyhteiskunnasta. Jyrkin puheet ja teot ovat kuin eri maailmasta.
Jyrkin mukaan meidän tulee keskittyä yhteiskunnan huolenpidossa erityisesti kaikkein heikoimmassa asemassa olevien auttamiseen. Artikkelissa Jyrki kehuu kuinka hallitus on keskittynyt kansaneläkeläisten, opiskelijoiden ja minimipäivärahoilla elävien auttamiseen. Olen jo aikaisemmin kirjoittanut kuinka hän ja hallitus kohtelee vähäosaisia.  Katainen puhuu tässä asiassa täyttä paskaa.
Olen seurannut Antero Leppäsen sivuilta hänen ajatuksiaan. Antero kertoo miten Katainen ilmestyy olohuoneisiimme selittämään, miten ihana hallitus on. "Tämän häränlannan (bulshit) nielee noin 22,5 prosenttia kansalaisista."
Antero tuo myös esille mielestäni tärkeän asian: " Demareja armahtamatta on todettava, että maan hallitusten viimeisten kymmenen vuoden linja on ollut jopa karmivan selkeä. Helsingin Sanomat kertoi siitä tänään 1.11. sivuillaan otsikolla: Rikkaimpien kärki on keventänyt verotustaan vuosikymmenessä. Tuhannen eniten tienanneen (sekä ansio- ja pääomatulot) veroprosentti laski yhdeksällä prosenttiyksiköllä aikajaksolla 1999 (56%) - 2009 (45%). "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti